۲۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴

۷۰ فقره تغییر کاربری در مزارع بهشهر شناسایی شد

۷۰ فقره تغییر کاربری در مزارع بهشهر شناسایی شد

ساری- مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از شناسایی ۷۰ فقره تغییر کاربری غیر مجاز در مزارع شهرستان خبر داد.

سمیه حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر از شناسایی شناسایی ۷۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز خبر داد و افزود: با شناسایی ۷۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در بهشهر از ابتدای سال، گشت‌های امور اراضی به صورت مستمر و روزانه در حال پایش اراضی کشاورزی این شهرستان هستند.

حسنی با اشاره به اهمیت حفظ اراضی کشاورزی به عنوان بستر تولید و امنیت غذایی، اعلام کرد که گشت‌های امور اراضی به منظور جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز، به طور منظم در حال فعالیت هستند.

سرپرست جهاد کشاورزی بهشهر با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان، اظهار داشت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی یک ضرورت است و با هرگونه اقدام غیرقانونی در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.

وی گفت: لازم به ذکر است که تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و توسعه پایدار به شمار می‌رود و نیازمند توجه ویژه و اقدامات پیشگیرانه است.

کد مطلب 6504799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha